Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Money makes the world go round

Τον τελευταίο καιρό με την έναρξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα έχει αρχίσει μια μεγάλη κουβέντα για τις αμοιβές των διάφορων τηλε-αστέρων και για το πόσο ο καθένας απο αυτούς δέχθηκε μείωση στον μισθό του.Η μοναδική μέχρι τώρα που δεν το έχει δεχθεί είναι η Ελένη Μενεγάκη και τούτο είναι που έχει επικριθεί εντονότατα. Το περίεργο βέβαια είναι πως αυτά τα λεφτά τα έπαιρνε πάντα η κυρία Μενεγάκη και ήταν αμοιβές,εάν αληθεύουν τα ποσά που ακούγονται,αστρονομικές για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό βέβαια που με παραξενεύει είναι πως η επίθεση αυτή ξεκίνησε αφότου η κυρία Μενεγάκη χώρισε. Πριν ήταν η Ελενίτσα,η καλύτερη,η μοναδική στο είδος της,η βασίλισσα. Τώρα έχει γίνει στόχος σχολίων. Καθόλου τυχαίο αφού πλέον δεν είναι γυναίκα ενός ισχυρού άντρα. Θα είχε αξία λοιπόν όσοι την χτυπάνε  τώρα να το κάναν και πριν.
Σαφώς βέβαια δεν συμφωνώ με την λογική της να επιμένει να παίρνει τα ποσά που έπαιρνε όταν μεσουρανούσε,και ίσως αυτό είναι που αποδεικνύει το πόσο έχει αποκοπεί απο την πραγματικότητα και μας καταδεικνύει τους λόγους της αποτυχίας της φέτος.Όμως στην τελική είναι δικά της τα λεφτά,δεν τα έχει κλέψει απο κανέναν και εάν οι υπεύθυνοι του ALPHA θεωρούν πως αξίζει να της τα δώσουν σε εμάς δεν πέφτει λόγος.
 Μια συμβουλή μόνο,ο κόσμος που παρακουλουθεί την πρωινή ζώνη είναι άνθρωποι που θέλουν να παραμυθιάζονται ότι αυτός που βλέπουν στην οθόνη είναι δικός τους άνθρωπος,ο τύπος της διπλανής πόρτας,εκείνος που θα γίνει φίλος τους και θα τους καταλαβαίνει. Η Ελένη ήταν κάποτε αυτό,πλέον όμως έχει γίνει η κυρία Μενεγάκη που αμοίβεται πλουσιοπάροχα και διάγει πολυτελή βίο. Ας μετακινηθεί αλλού που το κοινό είναι πιο ανεκτικό γιατί πλέον η πρωινή ζώνη δεν την σηκώνει.Ήταν αρκετά έξυπνη να μην ασχοληθεί με πολλά και καεί (βλ.Ρούλα),ας μην αφήσει την ματαιοδοξία της να την "κάψει" ολοκληρωτικά.

ΠΗΓΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου