Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΠΕΣΟΚ (Πετρούλινο Σοσιαλιστικό Κίνημα)

Ο Σταμάτης Μαλέλης διευθυντής των ειδήσεων του Star βγήκε στην μεσημεριανή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και για μια ακόμα φορά προσπάθησε να κάνει κατανοητό πως είναι ένας απλός άνθρωπος με ιδεώδη και υψηλά ιδανικά και πως η ανάγκη για επαγγελματική επιτυχία τον έκανε να ασχολείται το δελτίο του με βρακιά,τάνγκα στις παραλίες, τα "ξέφρενα" πάρτυ στο νησί των ανέμων και για το ποιος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Φαντάζομαι δε πως το βράδυ που γυρνάει σπίτι του αυτομαστιγώνεται και καίει τα χιλλιάδες ευρώ που βγάζει γυμνός στην αυλή και χορεύοντας κάτω απο το φεγγάρι.
Επειδή όμως δεν αντέχει άλλο αποφάσισε όπως ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου στο Super Star πως θα δημιουργήσει έναν ευρύτερο σοσιαλιστικό όμιλο. Μπράβο! Άλλωστε μας απέδειξε την κοινωνική  και πολιτική του ευαισθησία στέλνοντας την Πετρούλα στον δρόμο με τα βυζιά έξω να μετράει(με την μεζούρα) πόσο είναι η επιμήκυνση(του χρέους),να τρέχει πίσω απο τον Στρος Καν μήπως και την πάρει(την απάντηση),και να κουνά χαρωπά τα στηθάκια της για την είσοδο της ΤΡΟΙΚΑ στην Ελλάδα.
 Η απορία βέβαια που μου δημιουργείται είναι η εξής,αφού πρόδωσε τα ιδανικά του και ασχολήθηκε με ευτελή θέματα επειδή πούλαγαν τι είναι αυτό που θα τον εμποδίσει να μην πράξει το ίδιο και στην πολιτική του καριέρα: Aλλά ξέχασα άλλο ο κώλος του κάθε μοντέλου και άλλο η σωτηρία της πατρίδας. Οπότε μιας και η Πετρούλα έχει εμπειρία να την πάρει ως εκπρόσωπο τύπου  και αφού το κατέχει το μικρόφωνο και τις ξένες γλώσσες(όσες προλαβαίνει) να την στείλει στους εταίρους μας ώστε να διευθετήσει το πρόβλημα του χρέους και να φροντίσει και για την επιμήκυνση.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου