Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Άτιμη ξενιτιά





Η τηλεόραση μέχρι  πρόσφατα είχε πολύ χρόνο να διαθέσει και πολύ χρήμα. Γιαυτό τον λόγο έψαχνε εναγωνίως πρόσωπα να γεμίσουν εκπομπές,shows και λοιπά τηλεοπτικά προγράμματα. Έτσι λοιπόν κάθε κακομοίρης που θεωρούσε ότι είχε ταλέντο,ήθελε να ξεφτιλιστεί και είχε τον κάλο να τον μάθει ο κόσμος πάσχιζε να βγει στο γυαλί ακόμα και εάν έπρεπε να διαβάσει μόνο την αλφαβήτα ή να κάνει την κλήρωση του Τζόκερ. Η μανία όμως να σε γνωρίζει ο κόσμος και να σε κυνηγάνε οι φωτογράφοι χτύπησε και άτομα που είχαν καριέρα αλλά ήταν διατεθειμένοι να την αποχωριστούν και να προσπαθήσουν να γίνουν μαϊντανοί στο τηλεοπτικό τοπίο. Μια από αυτές είναι και η Ευγενία Μανωλίδου. Γυναίκα ταλαντούχα,με ελάχιστο γούστο στους άντρες,και με καριέρα ως μαέστρος αποφάσισε πως δεν της έφταναν αυτά και πως πέρα από τον μανάβη της γειτονιάς της θα έπρεπε να την μάθουν και οι υπόλοιποι μανάβηδες της χώρας τούτης. Οπότε ξεκίνησε και την βραχύβια καριέρα της στην τηλεόραση. Και η λύσσα της(όπως και του συζύγου της) ήταν τόσο μεγάλη που κάθε πρόταση που της κάναν την δεχόταν. Άμα δε ζούσαμε την περίοδο των τηλε-παιχνιδιών στον ANT1 μπορεί και να τη βλέπαμε σαν μια άλλη Άννα Μαρία Λογοθέτη να πηδάει πάνω στα μπαλόνια. Αφού λοιπόν δοκίμασε την τύχη της σε διάφορα concepts τα οποία ήταν επιτυχημένα έφαγε τα μούτρα της φέτος με το Dancing with the Stars Daily. Σαφώς έχω να της αναγνωρίσω ότι έκανε ότι μπορούσε για να ανεβάσει τα νούμερα,μέχρι και τον Μουρατίδη και τον Γεωργίου κάλεσε που είχαν εκφραστεί εναντίον της  μήπως και δημιουργήσει καμία ίντριγκα αλλά φευ ο κόσμος της είχε γυρίσει την πλάτη.
Βέβαια άπαξ και πάρουν τα μυαλά σου αέρα είναι σίγουρο πως θα την πατήσεις,θα νομίζεις πως όλοι κρέμονται στα πόδια σου,πως είσαι τουλάχιστον η Oprah.
Αλλά πως να μην τα σκεφτεί αυτά η κακομοίρα η Ευγένια. Κάθεε μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι οι "παντογνώστες" των lifestyle και μεσημεριανών εκπομπών ασχολιόντουσαν με το τι θα κάνει η κ. Μανωλίδου. Κάθε μέρα ακούγαμε το όνομα της και για τα κανάλια που σφάζονται στην ποδιά της. Τα έβλεπε λοιπόν αυτά,άκουγε και για το πόσο σημαντική(!) ήταν η παρουσία της σε εκπομπές που το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να διαβάζει το σενάριο και πίστεψε πως είχε αυτό που χρειαζόταν μια παρουσιάστρια. Δεν κατάλαβε όμως η Ευγενία πως οι άνθρωποι των εκπομπών αυτών κάνουν απλώς την περιορισμένη από θέματα πλέον δουλειά τους η οποία,είναι να "βγάζουν από την μύγα ξίγκι" και να φουσκώνουν ανύπαρχτα θέματα για να γεμίζουν τηλεοπτικό χρόνο.
Η κακομοίρα η Ευγενία δεν συνειδητοποίησε πως για να πετύχεις σε ζωντανό πρόγραμμα ως παρουσιάστρια πέρα από το να τσαλακωθείς,πρέπει να έχεις σπιρτάδα και ταλέντο. Έτσι λοιπόν μετά την παταγώδη αποτυχία της τα τηλέφωνα σίγησαν,η φούσκα έσκασε και η Ευγενία αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα,να ασχοληθεί με την μουσική και να φύγει για το εξωτερικό. Βέβαια μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος εύστοχα πως εδώ κάνει εκπομπή η Μπουλέ η Ευγενία γιατί να μην κάνει........Έλα μου ντε, η Μπουλέ αλήθεια γιατί κάνει;









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου